GodsHeart

  • slide-001.jpg
  • slide-002.jpg
  • slide-003.jpg
  • slide-004.jpg
  • slide-image-01.jpg
  • slide-image-02.jpg

ΡεϊκιREIKI2

Αγγελικό Ρεϊκι 

ANGEL CARD

Body MirrorBROFMAN

    

Mision Gaia-rescate humano


 

 

                  ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – BODY MIRROR

 

         Η μέθοδος ¨ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ¨, αναπτύχθηκε από τον MARTIN BROFMAN, PH.D., μελετητή της  ψυχολογίας και των ανατολικών  φιλοσοφιών, διδάκτορα φιλοσοφίας, μετά τις εμπειρίες του κατά την επιτυχή αντιμετώπιση ,  μιας ¨θανατηφόρας ¨ ασθένειας και την επάνοδο του σε άριστη υγεία το 1975.

 

¨ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ¨

 

Το σώμα σου είναι ο καθρέφτης της ζωής σου.

 

Τα  μέρη του σώματος σου που δεν λειτουργούν καλά, απεικονίζουν τα μέρη της ζωής σου που δεν λειτουργούν καλά και παραπέμπουν σε περιόδους της ζωής σου που βίωσες αρνητικές καταστάσεις.

 

Η ένταση σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος σου, απεικονίζει την ένταση σε ένα συγκεκριμένο μέρος της ζωής σου, στην συγκεκριμένη περίοδο που αναδύεται το σωματικό σύμπτωμα.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ.

 

Η ενέργεια εκπορεύεται από την ύπαρξη μας και κατευθύνεται από τις σκέψεις μας, τις επιθυμίες μας και τα πιστεύω μας.

 

Όταν αυτή η ενέργεια δεσμεύεται με πολύ ένταση και δεν κυκλοφορεί ελευθέρα εξ αίτιας κάποιας δυσαρμονικής επίδρασης από το περιβάλλον, τότε προκύπτει μια ασθένεια, ένα σύμπτωμα, ένα τραύμα.

 

Η μέθοδος  ¨ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ  ¨, είναι μια τεχνική που μας επιτρέπει να βιώσουμε εμπειρικά την σχέση ανάμεσα στο σώμα, την συνείδηση και την ζωή και να μελετήσουμε τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν την διαδικασία θεραπείας.

 

Αυτή η τεχνική και τα εργαλεία της, επιτρέπουν να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και να εκδηλώσουμε όλο και πιο πολύ τον πραγματικό εσωτερικό μας κόσμο.

 

Μέσω των κατάλληλων τεχνικών ώστε τα κέντρα ενέργειας του σώματος  ( τσάκρα ) ,να εναρμονιστούν και να απελευθερωθούν οι δεσμευτικές ιδέες από την συνειδητότητα μας, ο θεραπευτής επιτυγχάνει να απελευθερώσει την ενέργεια όπου και αν  ήταν δεσμευμένη, με τελικό αποτέλεσμα την επιστροφή στην εμπειρία της ευφορίας, της αρμονίας και της ολότητας.

 

 

tsakra

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ή ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ. ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ.

.